Over leonidas

Vrijgevigheid

Premiers magasins

Eerste winkel

Een verjaardag, een seizoensgeschenk, een feest of event, een bedanking voor een vaste klant, een waardering naar personeel,.. Telkens opnieuw zijn het momenten om elkaar geluk toe te wensen, om te verrassen, om te genieten, om iemand anders gelukkig te maken en vrijgevig te zijn. De pralines van Leonidas zijn een ideaal geschenk voor élke gelegenheid.

Versheid

 

 

Leonidas staat borg voor meer dan 100 verschillende soorten Belgische pralines, altijd van de beste kwaliteit en altijd vers. De producten worden op een ambachtelijke wijze met 100% cacaoboter vervaardigd. Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit worden gebruikt voor het vervaardigen van Leonidas pralines: Belgische couverturechocolade, verse room, Turkse hazelnoten, Morello-kersen uit de Périgord, Italiaanse amandelen,… om er maar enkele te noemen.

Bovendien maakt Leonidas gebruik van de allerlaatste technologieën en hanteert ze, zoals alle Europese levensmiddelenbedrijven, al vele jaren een HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points), waarmee het de hoogste veiligheid van zijn producten kan waarborgen.

Traditie

tearoom leo

Tearoom

Onze oprichter, Leonidas Kestekides, bouwde zijn bedrijf op sterke principes. Vandaag blijven we die principes met trots verdedigen. Het verklaart onze passie voor chocolade en waarom we nooit toegevingen zullen doen op onze jarenlange traditie van topkwaliteit. Hoewel traditie één van onze basiswaarden is, verrast Leonidas de markt regelmatig met innoverende producten en smaken. Traditie en kwaliteit spelen in een eigentijdse omgeving via de vele verkooppunten, maar tevens in de bedrijvensector denkt Leonidas graag met u mee.