Team Delies

Lotte

LOTTE

Lotte is opgegroeid in de wereld van Leonidas en nu de derde generatie in haar familie die Leonidas-producten verkoopt op zelfstandige basis. Als baby werd ze teruggevonden in een bak met truffels bij haar grootmoeder, dus we kunnen stellen dat Lotte een kenner is van het eerste uur en Leonidas verkoopt met hart en ziel!
Ze bekommert zich over het algemene plaatje van de winkels en het personeel. Daarnaast heeft zij het eerste contact met de bedrijfswereld die heel het jaar door bestellingen plaatsen met als piekmomenten Kerst, eindejaar en Pasen.

Inge

INGE

Inge is sedert de start van de winkel in 2002 op de Lombardenvest present en is de grote steunpilaar van deze zaak. Vaste klanten en medewinkeliers uit de buurt kennen Inge als een goedlachse dame die graag een babbeltje slaat, maar tevens als een gedreven verkoopster. Ze werkt snel en met de glimlach! Een combinatie die door menig cliënteel wordt gesmaakt.

Sylvia

SYLVIA

Sylvia werkt sinds 2002 bij Leonidas op het Kiel. Eerst in de zaak in de Abdijstraat en sedert 2010 in de nieuwe winkel op de hoek van de Abdijstraat en de Sint-Bernardsesteenweg. De facelift van de zaak werd enorm geapprecieerd door ons vast cliënteel, maar vooral het aanblijven van Sylvia als verantwoordelijke van de zaak was van cruciaal belang voor hen. Iedereen kent haar dan ook. Deze winkel zou niet dezelfde dynamiek hebben zonder de sympathieke Sylvia…

Vera

VERA

Vera is onze ancien met tonnen kennis en ervaring bij Leonidas! Van haar 19 jaar is zij werkzaam bij Leonidas. Eerst voor de hoofdzetel Leonidas waar ze mee de beurzen organiseerde in binnen-en buitenland, later als winkelverantwoordelijke van de winkel op de Keizerlei en tenslotte bij Delies BVBA als verkoopster in de Lombardenvest en Lotte haar rechterhand in de business-to-business verkoop. Enthousiast werkt zij tijdens de drukke seizoenen voor de vele bedrijven die gevulde paaseieren, sintzakjes en ballotins bestellen voor hun personeel en klanten. De klanten kunnen altijd op haar rekenen. Hun bestelling zal zoals steeds perfect in orde zijn!